Részletes információk
Manuális hordozható refraktométerek
Alkalmazási területek:
Keverési arány meghatározására, a minőség és a mennyiség ellenőrzésére a következő iparágak számára:
- Cellulóz-és papíripar
- Italgyártás
- Élelmiszeripar
- Cukor és édesítőszer ipar
- Textilipar
- Gyógyszeripar
- Vegyipar
- Petrolkémia
- Fémipar
- Szennyvízkezelés
Tulajdonság/Típus | Kép száma | Mérési tartomány |
Pontosság |
Skála beosztás | Hőmérséklet kompenzáció |
Hőmérő | Alkalmazási területek |
HR10 | 1 | 0-10 %Brix | 0.1 %Brix | 0.1 %Brix | - | - | Cukor koncentráció meghatározására gyümölcs italokban, üdítőkben, zöldségekben, élelmiszerekben és hűtési kenőanyagokban |
HR18-01 | 1 | 0-18 %Brix | 0.1 %Brix | -0.1 %Brix | - | - | Cukor koncentráció meghatározására gyümölcs italokban, üdítőkben, zöldségekben, élelmiszerekben és hűtési kenőanyagokban |
HRKL32 | 2 | 0-32 %Brix 0-140 °Oechsle 0-27° KMW BaBo |
0.2 %Brix 1 °Oechsle 0.2° KMW BaBo |
0.2 %Brix 1 °Oechsle 0.2° KMW BaBo |
- | - | Brix és alkohol tartalom méréséhez szükséges oechsle és Klosterneuburg skála |
HRN20 | 2 | 0-20 %Brix | 0.2 %Brix | 0.2 %Brix | - | - | Cukor koncentráció meghatározására gyümölcs italokban, üdítőkben, zöldségekben, élelmiszerekben és hűtési kenőanyagokban |
HRN32 | 2 | 0-32 %Brix | 0.2 %Brix | 0.2 %Brix | - | - | Cukor koncentráció meghatározására gyümölcs italokban, üdítőkben, zöldségekben, élelmiszerekben és hűtési kenőanyagokban |
HRT32 | 3 | 0-32 %Brix | 0.2 %Brix | 0.2 %Brix | Automatikus | - | Cukor koncentráció meghatározására gyümölcs italokban, üdítőkben, zöldségekben, élelmiszerekben és hűtési kenőanyagokban |
HRN62 | 3 | 28-62 %Brix | 0.2 %Brix | 0.2 %Brix | - | - | Kémiai és műszaki folyadékok elemzésére, mint például olajok, zsírok, hűtőfolyadékok, és kenőanyagok |
HRT62 | 3 | 28-62 %Brix | 0.2 %Brix | 0.2 %Brix | Automatikus | - | Kémiai és műszaki folyadékok elemzésére, mint például olajok, zsírok, hűtőfolyadékok, és kenőanyagok |
HRN82 | 3 | 45-82 %Brix | 0.2 %Brix | 0.2 %Brix | - | - | Kémiai és műszaki folyadékok elemzésére, mint például olajok, zsírok, hűtőfolyadékok, és kenőanyagok |
HR92 | 3 | 58-90 %Brix 38-43 °Baume 12-27 %Víz |
1 %Brix 0.5 °Baume 1 % Víz |
1 %Brix 0.5 °Baume 1 % Víz |
- | - | A vizsgálat rendkívül koncentrált cukrok, víztartalom meghatározása mézben és elemzése zsírban, valamint étolajok és kenőanyagok meghatározására alkalmas |
HRH30 | 2 | 12-30 % víz tartalom mézben | 0.1 % Víz | 0.1 % Víz | - | - | A vizsgálat rendkívül koncentrált cukrok, víztartalom meghatározása mézben és elemzése zsírban, valamint étolajok és kenőanyagok meghatározására alkalmas |
HR900 | 5 | 0-90 %Brix | 0.2 %Brix | 0.2 %Brix | - | 6-36 °C | Univerzális kézi refraktométer szakasz kapcsolóval minden tartományban. Állítható prizmák és éles kontúrok, közvetlen és közvetett fény irányítás a tiszta és áttetsző anyagok méréséhez. Hőmérővel. |
HR901 | 5 | 1.333-1.517 nD | 0.0005 nD | 0.0005 nD | - | 6-36 °C | Univerzális kézi refraktométer szakasz kapcsolóval minden tartományban. Állítható prizmák és éles kontúrok, közvetlen és közvetett fény irányítás a tiszta és áttetsző anyagok méréséhez. Hőmérővel. |
HR27-100 | 2 |
1.000-1.070d20 0-100 ‰Sótartalom |
0.001d20 1‰ Sótartalom |
0.001d20 1‰ Sótartalom |
- | - | Sótartalom analízis |
HRS16 | 1 | 1.333-1.373 nD 0-160 ‰Sótartalom |
0.001 nD 2 %Sótartalom |
0.001 nD 2 %Sótartalom |
- | - | Sótartalom analízis |
HR146 | 2 | 1.3330-1.3834 nD 0-28 %Sótartalom |
0.001 nD 0.1 %Saótartalom |
0.001 nD 0.1 %Sótartalom |
- | - | Sótartalom analízis |
HRM18 | 2 | 0-12 g/dl 1.333-1.360 nD 1.000-1.050 UG |
0.2 g/dl; 0.0005 nD; 0.002 UG |
0.2 g/dl; 0.0005 nD; 0.002 UG |
- | - | Szérum fehérje és húgysav tartalom méréshez |
HRMT18 | 2 | 0-12 g/dl 1.333-1.360 nD 1.000-1.050 UG |
0.2 g/dl; 0.0005 nD; 0.002 UG |
0.2 g/dl; 0.0005 nD; 0.002 UG |
Automatikus | - | Szérum fehérje és húgysav tartalom méréshez |
HRO32 | 2 | 0-32 %Brix 30-130 °Oe 4.4-19 %Alkohol |
0.2 %Brix 1 °Oe 0.1 % Alkohol |
0.2 %Brix 1 °Oe 0.1 % Alkohol |
- | - | Oechsle, Brix és alkohol tartalom méréséhez |
HROT32 | 3 | 0-32 %Brix 30-130 °Oe 4.4-19 % Alkohol |
0.2 %Brix 1 °Oe 0.1 % Alkohol |
0.2 %Brix 1 °Oe 0.1 % Alkohol |
Automatikus | - | Oechsle, Brix és alkohol tartalom méréséhez |
HRKFZ1 | 3 | Fagyvédelem: 50-0 °C Akkumulátor sav: 1:10-01:30 g / cm³ |
Etilén- propilén: 5° Akkumulátor sav: 12:01 |
Etilén- propilén: 5° Akkumulátor sav: 12:01 |
- | - | Fagyálló folyadékok és akkumulátor sav tesztekhez |
HR25-800 | 4 | 0-80 %Brix | 0.5 %Brix | 0.5 %Brix | - | - | Univerzális kézi refraktométer szakasz kapcsolóval minden tartományban. Állítható prizmák és éles kontúrok, közvetlen és közvetett fény irányítás a tiszta és áttetsző anyagok méréséhez. |